ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣΑΖ

Οι εγκεφαλικοί πόνοι εξασθενούν και γενικά έρχονται στις πιο τρομερές στιγμές. Μπορεί να είστε σε μια συγκέντρωση ή να καταφέρετε κάτι που απαιτεί την πιο ακραία προσοχή σας. Ανεξάρτητα από οτιδήποτε, οι ημικρανίες δύσκολα μπορούν να κρατηθούν μέχρι να μείνετε αδρανείς. Θα ήταν υπέροχο εάν ένας εγκεφαλικός πόνος μπορούσε απλώς να παραμείνει εντελώς μακριά, αλλά όχι ένας από εμάς μοναχικός, είμαστε τόσο τυχεροί, επειδή το έχουμε στο σύνολό μας και το 4 έως 5% από εμάς τον βιώνουμε κάθε μέρα.

Παρόλα αυτά, είμαστε τυχεροί, καθώς υπάρχουν στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξάλειψη αυτής της τρομερής ημικρανίας. Μία από αυτές τις διαδικασίες είναι το αυτοζύμωμα. Στο σημείο που δεν υπάρχει κανείς τριγύρω να σας κάνει το τρίψιμο της πλάτης, μπορείτε να το κάνετε χωρίς τη βοήθεια κανενός άλλου. Έρευνες δείχνουν ότι μια μεγάλη μερίδα μασαζ κατ οικον από εμάς ασκούμε από τώρα κάποιο είδος αυτοζύμωσης όταν χτυπάει εγκεφαλικός πόνος. Αυτό το κάνουμε καθαρίζοντας τα ιερά ή τον ναό μας. Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, κάθε άτομο είναι μοναδικό, επομένως μελέτες έχουν δείξει ότι ο καθένας έχει έναν εναλλακτικό χρόνο αντίδρασης και μπορεί να χρειαστεί μια εναλλακτική διαδικασία για να απελευθερωθεί από ένα συγκεκριμένο είδος εγκεφαλικού πόνου.

Έτσι πρώτα, πάρτε πολλά υγρά. Αφού το κάνετε αυτό, ήρθε η ώρα να πλησιάσετε το τρίψιμο της πλάτης. Θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για να το κάνετε θρίαμβο:

Βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε είναι εξαιρετικό. Αυτό σημαίνει ότι το δωμάτιο πρέπει να είναι αχνό και να σιωπά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει την είσοδο για να μην σας εμποδίσει κανείς.
Χρησιμοποιήστε τους αντίχειρές σας για να ασκήσετε πίεση σε συγκεκριμένες εστίες γύρω από το κεφάλι και το πρόσωπό σας. Θα κατέβεις στα άδυτα, στα ιγμόρεια και στα θεμέλια του λαιμού σου.
Βεβαιωθείτε ότι δεν πιέζετε υπερβολικά. Θα πρέπει να είστε σύμφωνοι με το πώς απαντάτε σε ένα αυτοζύμωμα. Σε περίπτωση που πιέζετε υπερβολικά δυνατά, αφήστε λίγο. Σε περίπτωση που αισθάνεστε ότι δεν πιέζετε αρκετά, απλώς πιέστε κάπως πιο ενθουσιωδώς.
Υπάρχουν οδηγοί μασάζ σημείου πίεσης στους οποίους μπορείτε να εστιάσετε. Ένα χαλαρωτικό τρίψιμο δεν χρειάζεται να συμβεί μόνο στο κεφάλι σας. Μπορείτε να τρίψετε το πίσω μέρος του χεριού σας ή το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Παρατηρήστε αυτό το οστό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας που βρίσκεται ακριβώς πάνω από το χιτώνιο του λαιμού σας. Μετακινηθείτε λίγο περισσότερο από ένα εκατοστό από κάτω και τρίψτε την πλάτη για πέντε λεπτά με τους αντίχειρές σας. Θα προσπαθήσετε να παρατηρήσετε την πίεση που φεύγει από το σώμα σας. Στο πίσω μέρος του χεριού σας, ζυμώστε μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μετακαρπίου οστού.
Σε περίπτωση που νιώσετε ότι η ημικρανία σας επιδεινώνεται, σταματήστε αμέσως. Σε περίπτωση που οι εγκεφαλικοί σας πόνοι συμβαίνουν τακτικά, βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε το ενδεχόμενο να έρθει κάποιος ειδικός όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτάσετε στη βάση του τι προκαλεί την ημικρανία σας.
Όπως μπορεί να είναι προφανές, το τρίψιμο της πλάτης είναι τέλειο για την απόρριψη των ημικρανιών και, σε κάθε περίπτωση, για τη μείωση της πίεσης και της αθλιότητας. Σαν ρολόι, κάποιος πηγαίνει σε μια κλινική ή ένα κέντρο τραυμάτων για έναν εγκεφαλικό πόνο. Οι ημικρανίες είναι διάχυτες σε τέτοιο βαθμό που η βιομηχανία παυσίπονων που χορηγούνται χωρίς ιατρική συνταγή αποκτά 1 δισεκατομμύριο δολάρια κάθε χρόνο. Οι οικονομίες χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια λόγω των χαμένων ημερών εργασίας υπό το φως των εγκεφαλικών πόνων. Με ένα χαλαρό τρίψιμο της πλάτης, για παράδειγμα, ένα αυτοζύμωμα, μπορείτε να συγκρατηθείτε από το να είστε μέτρο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.